Arnavutköy Çim Ekme

Arnavutköy Çim Ekme

Çim ekimi bilir kişiler tarafında yapılmalıdır. Çim ekilecek alanın envanter çalışması yapılarak, toprağın bulunduğu yerin incelenmesi ile kara verilecek bir durumdur. Çim ekme işleriniz için sizlere iyi bir hizmet vermekteyiz. Tunahun olarak çim ekme işleriniz yapılır.

Çim Ekenler Arnavutköy

Çim tohumu tek çeşit veya üçlü, dörtlü ve yedili karışım olarak farklı niteliklere ve özelliklere sahip tohumlardan meydana gelecek şekilde karışımlar halinde satılır. Bu karışımları hazır alabileceğiniz gibi bahçe şartlarına uygun olarak tohum hazırlamada uzmanlık sahibi bir kişi tarafından da hazırlanıp temin edilebilir. Çim ekimi yapılmadan önce yapılması gereken ilk işlem bahçedeki toprağın hangi cins toprak olduğu tespit edilmelidir.

Çim Ekme İçin Neler Yapılır?

Çim ekileceği zaman en önemli faktörlerden birisi iklim şartlarıdır. Örnek vermek gerekir ise suyun yeterli olmadığı bölgelerde az su isteyen çim tohumları tercih edilmelidir. Fakat iklim şartları yeteri kadar sıcak değilse bu tür çimler kış aylarında sararır ve kötü bir görünüme sebep olur. Çimin ekileceği alanda yoğun ve aktif bir kullanım varsa kesinlikle basılmaya ve çiğnenmeye dayanıklı karışık tohumlar kullanılmalıdır. Çim ekme şirketleri Arnavutköy