Şile Bahçe Bakımı

Şile Bahçe Bakımı Yapan Firmaları

Bahçe bakımları, bahçe düzenleme, peyzaj uygulama, bitki dikme, ilaçlama, çim serme, çim biçme, zararlılarla mücadele, ağaç budama, yürüyüş yolları, taş duvar uygulamaları vb işleriniz Tunahun Peyzaj tarafından yapılmaktadır. Peyzaj firmamız size deneyimli ekipleri ile hizmet verecektir. Haftalık, Aylık bakım ve onarım işleriniz yapılır.

Şile Bahçe Bakımı, Şile Bahçe Bakımı Yapan Firmaları, Şile Bahçe Bakımı Yapan Şirketler, Şile Bahçe Düzenleme İşleri, Şile Bahçe Düzenleme Yapanlar

Şile Bahçe Düzenleme İşleri

Atıl alanları yenileyerek, yemyeşil görsel bahçeler yapıyoruz. Bahçenize uygulayacağınız gübre türünü bahçenizde yetişmesini istediğiniz bitkilere göre farklı karışımlarla yapabilirsiniz. Şile bahçe bakım Bahçenizdeki topraktan iyi bir verim almak için ilk yapmanız gereken işlem toprak analizidir. Ülkemizde farklı çoğrafi bölgelere iklim durumlarına göre bitki yetiştirme olanağı bulunaktadır. Örnek vermek gerekir ise kış aylarında ege bölgesinde yetiştirebileceğiniz biz çiçeği İstanbul’da yetiştirmeniz pek mümkün değildir. Bahçe bakımı ve peyzaj uygulama işlerinizi yapıyoruz.

Şile Bahçe Düzenleme Yapanlar

Tunahun olarak bahçe düzenleme, bakım hizmetleri için size kurumsal hizmetler ve profesyonel çözümler sunuyoruz. Bizi arayarak fiyat talebinde bulunabilirsiniz. Şile’de size en iyi hizmeti sunmak için hizmet vermeyi amaçlamaktayız. Birinci sınıf malzemeler ile bahçe tasarımları yapılır.