Esenyurt Bahçıvan Firması

Bahçıvan Esenyurt

Esenyurt peyzaj Uygulama bahçıvan hizmetleri, Yeni ve göz alıcı bahçe tasarımları yapıyoruz. Ağaç dikme ve bitki dikme, budama ve çim serme / biçme hizmetleri. Tarla yerine meyve bahçesi kurmak istediğimizde ise toprak hazırlığı yapıldıktan sonra o sene meyvecilik yapmaya uygundur. Esenyurt çim serimi Genel olarak bunu şu şekilde tanımlayabiliriz: tarlanın haricinde meyve bahçesi kurmak istediğimizde genel olarak 3-4 sene arazinin normal tarım arazisi olarak kullanılması gerekmektedir.

Esenyurt Bahçe Bakımı

Bahçe Bakımı ve Çim serme hizmetleri. Deneyimli ekiplerle çim biçme ve uygulama. Toprak tesviyesi, sulama, toprak işleme, gübreleme mücadele ve hasat işlemlerini daha kolay gerçekleştirebilmek için tesviyesi iyi yapılmış bir bahçeye ihtiyaç vardır.

Esenyurt Bahçe Düzenleme, Tesviye yapılacak olan arazini büyüklüğü ve tesviye işleminin durumuna göre bel, döner pulluk, tesviye bıçağı gibi aletler ile tesviye işlemi yapılabilir. Bu işlemlerle meyve bahçesi yapılacak olan arazi istenilen şekle sokulmuş olunur.