Sancaktepe Bahçe Bakımı

Sancaktepe Bahçe Bakımı & düzenleme

İş yeri, özel mülk, site, okul, kolej, yürüyüş yolları, yeşil alan yapma, ağaç budama, çim ekimi, çim biçme, ilaçlama, gübreleme gibi bütün işlerinizi Tunahun olarak yapmaktayız. Sancaktepe’de peyzaj işiniz var ise bizden fiyat alabilirsiniz. Deneyimli ekiplerimiz ile sorunsuz hizmet vermekteyiz. Sancaktepe peyzaj uygulama ve bahçelerin düzenlenmesi bakım ve onarım için sizlere hizmet sunmaktayız.

Sancaktepe Bahçe Bakımı

Sancaktepe Peyzaj Uygulama

Atıl alanların yeşil bir bahçeye çevrilmesi, villa bahçesine taş duvar, çim uygulamalarıve bakımı, taş duvar, yürüyüş yolu, ahşak kamelya, kış bahçesi gibi bütün işlerde sizlere en iyi hizmeti sunmaktayız. Okul veya kolej bahçelerinin düzenli – periyodik bakımları ağaçlandırma ve bitki dikimi gibi çok çeşitli alanlarda sizlere çözümelr sunmaktayız. Peyzaj alanına giren bahçe bakımı ve duvar işleri için bizi arayarak bilgi alabilirsiniz. Alanında uzman ve birikimli ekiplerimiz ile sizlere sorunsuz destek veriyoruz.

Sancaktepe Peyzaj Telefonları

0534 717 34 80 Sancaktepe’de peyzaj ve bahçe bakım işleriniz için bizi bu telefonlardan arayabilirsiniz. İstanbul’da iki ayrı boktada iş yerimiz mevcuttur. Kalıcı, kurumsal çözümleri için Tunahun Peyzaj Size hizmet sunar.